Menu

SALA EVENIMENTE SI CONFERINTE

Hotel Concrete va ofera posibilitatea de a organiza evenimente in una din cele 3 sali disponibile:
Restaurantul Concrete cu o capacitate de 100-120 de persoane este ideala pentru nunti, botezuri, petreceri private, va ofera cele mai bune conditii si o lista de meniuri pentru toate gusturile, inclusiv meniuri extravagante cu preparate speciale ce vor impresiona si cel mai exigent gurmand.

Sala mare de Evenimente Concrete, ideala pentru orice tip de evenimente si conferinte, fiind complet echipata cu aparatura multimedia (calculator, ecran LCD-42″ video-proiector, retroproiector, etc.). Sala are un design elegant si modern, potrivit oricarui tip de eveniment. Cu o capacitate maxima de 80 de persoane si o servire ireprosabila este cu siguranta cea mai buna alegere pentru evenimente cu un caracter deosebit.

Sala mica de Evenimente Concrete (30 mp) este special conceputa pentru grupuri si evenimente restranse (20 – 30 persoane), va ofera toate dotarile necesare intr-un cadru intim.

Pentru evenimente de mari dimensiuni va asteptam la ATRIUM – Sala de evenimente si conferinte cu o capacitate de pana la 350 de persoane pentru evenimente cu loc la masa, 500 de persoane pentru conferinte si 900 de persoane pentru evenimente tip cocktail/bar events.